Cégünk fő profilja az  Online Video távfelügyeletobjektum- és területőrzés , unnamedrendezvénybiztosítás, valamint teljes körű személyvédelem. Foglalkozunk értékkíséréssel, biztonsági rendszerek tervezésével, telepítésével Vállalkozásunk dinamikusan fejlődik, a vagyonvédelmi társaságok élvonalába tartozik, az Online Video távfelügyelet , az élőerős őrzés-védelemben, illetve a távfelügyeleti járőrszolgálat vonatkozásában piacvezetőnek számít.

Cégünk a mai leghatékonyabb, legkorszerűbb Online Videó megjelenítő központtal rendelkezik. Ezek kivitelezését, használatát kitűnő szakemberek végzik. Az Online Videó távfelügyelet költség-hatékonyság szempontjából a ma ismert őrzésvédelmi konstrukciók közül legtöbbet igénybe vett szolgáltatás. Ennek hatékonysága felváltja a túlnyomóan költséges élő erős őrzéseket. Egy jól kiépített kamerarendszerrel Operátorunk folyamatos élőképet lát a megjelenítő központunkban így az Objektumban vagy annak területén történő Behatolás vagy Garázdaság észlelésekor a Diszpécser azonnal helyszínre küldi a készenléti akció csoportot akik végrehajtják a kellő intézkedést. Az Online videó rögzítő rendszerrel az események archiválhatóak és akár több hétre visszamenőleg is visszanézhetőek és kimenthetőek!

Célunk a kezdetektől a megbízhatóság, precizitás ötvözése a sokéves megszerzett tudással annak érdekében, hogy minden kedves ügyfelünket a legmagasabb minőségben és szakszerűen tudjunk kiszolgálni.

Jelenleg több telephellyel és nagy ügyfélkörrel rendelkezünk és meghatározó szereplőivé váltunk Szabolcs Szatmár Bereg Megye vagyonvédelmi, biztonságtechnikai és nem utolsó sorban ONLINE videó távfelügyeletének tapasztalt használatával. Diszpécseri központunkban Operátor szakembereink több éves munkatapasztalattal rendelkeznek, hogy megteremtsük önöknek a biztonságot!

Vagyonőreink rendelkeznek a 2005. évi CXXXIII. Törvényben felsorolt követelményekkel (Vagyonőri igazolvány, feddhetetlen előélet).

Nagy hangsúlyt helyezünk a végrehajtó állományunkra, vagyonőreink kiválasztására, felvételiztetésére, hiszen az utasításainkat, elképzeléseinket a jól felkészített, kioktatott vagyonőri állomány tudja szakszerűen, hatékonyan végrehajtani.
Minden kollégánk rendelkezik újraélesztési vizsgával. és a defibrillátor használatáról szóló képzéssel. Technikailag magasan képzett, küzdősportokban jártas kollégáink garantálják ügyfeleink testi épségének, életének megóvását.

Elsődleges szakmai szempont a diszkrét munkavégzés melletti határozott és céltudatos fellépés, mely kiemelt részét képezi a megelőzésnek, ami talán a legfontosabb megvalósítandó feladat egy esetleges szükséghelyzetben. Új vagyonőr felvétele mindig a régi kollégák ajánlásával történik.

Felvételinél az irodánkban személyes elbeszélgetés keretében, döntjük el hogy vagyonőri tevékenység végzésére alkalmas-e, mind emberileg, mind fizikailag, mind szellemileg. Csak azok teljesíthetnek szolgálatot egy adott szolgálati helyen, akik – megbízóval is egyeztetett – őrutasításból felkészülnek a színvonalas feladatellátásra. Az egyes szolgálati helyek, ill. munkaterületre vonatkozó részletes feladat leírása, a vagyonőri kötelezettségek, megbízói utasítások részletes, oktató jellegű ismertetése.

Az őrszolgálati utasításokat cégünk tapasztalt munkatársai készítik el. Munkatársaink szolgálatukat minden munkahelyen a hely jellegéhez és a feladathoz igazodó formaruhában, fényképes szolgálati azonosítóval, megfelelő színvonalú híradás- és biztonságtechnikai eszközökkel és védelmi felszerelésekkel ellátva teljesítik.

A Dominant Tiszai Kft. Szolgálati rendszere a katonai és rendőrségi szolgálati rendszerekhez hasonló. Minden őrzött objektumhoz kinevezünk felelős Objektumparancsnokot ezen belül szolgálatonként Őrparancsnokokat és az elvégzendő feladatok alapján Őröket.