A Dominant Tiszai Korlátolt Felelősségű Társaság jelenlegi formájában 2001-ben alakult meg. Legfőbb célunk, hogy azokat a potenciális fogyasztókat, akik őrzés-védelmi szolgáltatásokat szeretnének igénybe venni, a lehető legjobb színvonalon, legmagasabb minőségben és kifogástalan biztonságérzetben részesítsük a nap 24 órájában.

Következő fő szempontunk, hogy a törvény előírásainak megfelelve a piaci igényekhez mérten fejlődésünk ütemét megtartsuk, és folyamatosan minőségi szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára.

Cégünk kezdetben telephely őrzéssel, riasztó és kamera rendszerek kiépítésével, személyvédelemmel, valamint riasztó rendszer távfelügyelettel kezdte meg tevékenységét. A későbbi évek során napjainkig a szolgáltatási körünk bővült: többek között kisebb és nagyobb volumenű rendezvényeket biztosítunk teljes körűen, értékszállítások alkalmával védjük a pénzt szállító személyt, valamint legújabb fejlesztésünk az online valós idejű félautomatizált térfigyelő rendszer. Erről bővebb leírást a szolgáltatásaink menüpont alatt olvashat.

A céljaink, a végzett tevékenységünk, munkánk eredményességét bizonyítják a folyamatosan növekvő tendenciát jelölő elemzéseink.


Foglalkozunk értékkíséréssel, biztonsági rendszerek tervezésével, telepítésével. Vállalkozásunk dinamikusan fejlődik,unnamed a vagyonvédelmi társaságok élvonalába tartozik, az online valós idejű félautomatizált térfigyelő rendszerrel, az élőerős őrzés-védelemben, illetve a távfelügyeleti járőrszolgálat vonatkozásában piacvezetőnek számít.

Cégünk a mai leghatékonyabb, legkorszerűbb Online Videó megjelenítő központtal rendelkezik. Ezek kivitelezését, használatát kitűnő szakemberek végzik. Az online valós idejű félautomatizált térfigyelő rendszer költség-hatékonyság szempontjából a ma ismert őrzésvédelmi konstrukciók közül legtöbbet igénybe vett szolgáltatás. Ennek hatékonysága felváltja a túlnyomóan költséges élő erős őrzéseket. Egy jól kiépített kamerarendszerrel Operátorunk folyamatos élőképet lát a megjelenítő központunkban így az Objektumban vagy annak területén történő Behatolás vagy Garázdaság észlelésekor a Diszpécser azonnal helyszínre küldi a készenléti akció csoportot akik végrehajtják a kellő intézkedést. Az Online videó rögzítő rendszerrel az események archiválhatóak és akár több hétre visszamenőleg is visszanézhetőek és kimenthetőek!

Célunk a kezdetektől a megbízhatóság, precizitás ötvözése a sokéves megszerzett tudással annak érdekében, hogy minden kedves ügyfelünket a legmagasabb minőségben és szakszerűen tudjunk kiszolgálni.

Jelenleg több telephellyel és nagy ügyfélkörrel rendelkezünk és meghatározó szereplőivé váltunk Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye vagyonvédelmi, biztonságtechnikai és nem utolsó sorban ONLINE videó távfelügyeletének tapasztalt használatával. Diszpécseri központunkban Operátor szakembereink több éves munkatapasztalattal rendelkeznek, hogy megteremtsük önöknek a biztonságot!

Vagyonőreink rendelkeznek a 2005. évi CXXXIII. Törvényben felsorolt követelményekkel (Vagyonőri igazolvány, feddhetetlen előélet).

Nagy hangsúlyt helyezünk a végrehajtó állományunkra, vagyonőreink kiválasztására, felvételiztetésére, hiszen az utasításainkat, elképzeléseinket a jól felkészített, kioktatott vagyonőri állomány tudja szakszerűen, hatékonyan végrehajtani.
Minden kollégánk rendelkezik újraélesztési vizsgával. és a defibrillátor használatáról szóló képzéssel. Technikailag magasan képzett, küzdősportokban jártas kollégáink garantálják ügyfeleink testi épségének, életének megóvását.

Elsődleges szakmai szempont a diszkrét munkavégzés melletti határozott és céltudatos fellépés, mely kiemelt részét képezi a megelőzésnek, ami talán a legfontosabb megvalósítandó feladat egy esetleges szükséghelyzetben. Új vagyonőr felvétele mindig a régi kollégák ajánlásával történik.

Felvételinél az irodánkban személyes elbeszélgetés keretében, döntjük el hogy vagyonőri tevékenység végzésére alkalmas-e, mind emberileg, mind fizikailag, mind szellemileg. Csak azok teljesíthetnek szolgálatot egy adott szolgálati helyen, akik – megbízóval is egyeztetett – őrutasításból felkészülnek a színvonalas feladatellátásra. Az egyes szolgálati helyek, illetve munkaterületre vonatkozó részletes feladat leírása, a vagyonőri kötelezettségek, megbízói utasítások részletes, oktató jellegű ismertetése.

78750

Az őrszolgálati utasításokat cégünk tapasztalt munkatársai készítik el. Munkatársaink szolgálatukat minden munkahelyen a hely jellegéhez és a feladathoz igazodó formaruhában, fényképes szolgálati azonosítóval, megfelelő színvonalú híradás- és biztonságtechnikai eszközökkel és védelmi felszerelésekkel ellátva teljesítik.

A Dominant Tiszai Kft. Szolgálati rendszere a katonai és rendőrségi szolgálati rendszerekhez hasonló. Minden őrzött objektumhoz kinevezünk felelős Objektumparancsnokot ezen belül szolgálatonként Őrparancsnokokat és az elvégzendő feladatok alapján Őröket.