Online valós idejű félautomatizált térfigyelő rendszer

Cégünk a mai leghatékonyabb, legkorszerűbb Online Videó megjelenítő központtal rendelkezik.unnamed Ezek kivitelezését, használatát kitűnő szakemberek végzik. Az Online valós idejű félautomatizált térfigyelő rendszer költség-hatékonyság szempontjából a ma ismert őrzésvédelmi konstrukciók közül ez magasan a legjobb, ezért ez a legtöbbet igénybe vett szolgáltatás azon cégek körében, akik nyitottak a technikai fejlődésre.

Az élőerős őrzés költségeit negyedeljük, de minimum lefelezzük.

Ennek hatékonysága felváltja a túlnyomóan költséges élő erős őrzéseket. Egy jól kiépített kamerarendszerrel Operátorunk folyamatos élőképet lát a megjelenítő központunkban így az Objektumban vagy annak területén történő Behatolás vagy Garázdaság észlelésekor a Diszpécser azonnal helyszínre küldi a készenléti akció csoportot akik végrehajtják a kellő intézkedést. Az Online videó rögzítő rendszerrel az események archiválhatóak és akár több hétre visszamenőleg is visszanézhetőek és kimenthetőek!

Célunk a kezdetektől a megbízhatóság, precizitás ötvözése a sokéves megszerzett tudással annak érdekében, hogy minden kedves ügyfelünket a legmagasabb minőségben és szakszerűen tudjunk kiszolgálni.

Jelenleg több telephellyel és hatalmas ügyfélkörrel rendelkezünk és meghatározó szereplőivé váltunk Nyíregyháza és vonzáskörzetének vagyonvédelmi, biztonságtechnikai és nem utolsó sorban ONLINE videó távfelügyeletének tapasztalt használatával. Diszpécseri központunkban Operátor szakembereink több éves munkatapasztalattal rendelkeznek, hogy megteremtsük önöknek a biztonságot!

Telephelyőrzés11709437_1612286945723088_8621307516365018624_n

Cégünk az objektum jellegét, méretét, funkcióját és bűnügyi helyzetét szem előtt tartva megfelelő létszámú, felszereltségű és szakképzettségű őrző személyzetet biztosít a nap 24 órájában megrendelői részére. Elsődleges szempontnak a megelőzést tartjuk, így a munka megkezdésekor egy vagyonvédelmi átvilágítással kezdünk, melynek során felmérjük a terület legfőbb behatolási pontjait, a biztonság szempontjából kockázatot, jelentő tényezőket és ennek alapján állítjuk össze a vagyonőrök számát és az objektumőrzés pontos feladatait. Ezen átvizsgálás során adunk tanácsot a szükséges biztonságtechnikai berendezésekről, valamint a következő – menet közbeni – átvizsgálás javasolt időpontjáról. Telephelyőrzési áraink személyes megbeszélés tárgyát képezik.

IH5H7047Járőrszolgálat

A legkülönbözőbb igények szerinti járőrszolgálat megtervezése és kialakítása, gépjárművel, vagy egyéb megoldással. Egyenruhás, periodikus jelenléttel biztonságérzetet nyújtó felkészült kollégával. 24 órában, részidőben, piacok, iskolák, magáningatlanok, lakóparkok, vagy akár teljes városrészek járőrözéssel történő ellenőrzése.

Elektronikus védelmi rendszerek telepítése

Irodaépületek, üzletek, lakások és egyéb ingatlanok profiljára optimalizált riasztórendszerek tervezése, megfigyelőrendszerek, számítógép- és internet alapú megoldások tervezése és igény szerint üzemeltetése, szakmai tanácsadással, előzetes felméréssel. Többségében a legkorszerűbb IP és Turbo HD kamerákkal dolgozunk. hikvision-launch-all-new-5mp-product-range                      Az objektum területfelmérése és bejárása után az ügyfél pár napon belül kap egy árajánlatot  mely magába foglal minden technikai és segédelemet ami a kamerák telepítéséhez szükséges. A kamerarendszerek telepítését komplexen is vállaljuk. A szükséges villanyszereléssel, földmunkával, oszlopállítással. a telepített kamerarendszerekre teljes körű garanciát vállalunk. Forduljon hozzánk bizalommal és mi megoldjuk problémáját!

Távfelügyeleti szolgáltatás

24 órás diszpécserközpont üzemeltetése. Jelzések, riasztások fogadása, kezelése, szükséges intézkedések megtétele. Betörés esetén azonnal értesítés érkezik központunkba a behatolásról! A távfelügyelet kivonuló szolgálattal kombinálva a leghatékonyabb, ilyenkor a riasztást követő néhány percen belül a helyszínre érkező járőrök meghiúsíthatják vagy megszakíthatják a bűncselekmény elkövetését. Fontos megemlítenünk, hogy ügyfeleink részére ingyenes riasztóberendezés felmérést és árajánlat készítést is végzünk. Távfelügyeleti szolgáltatásaink már 3.000 Ft/hó -tól elérhetők.

RendezvénybiztosításDSCF8429DSCF8428

Tárgyalások, estélyek, műsorok, rendezvények, koncertek színhelyeinek biztosítását, akár hatósági szervek közreműködésével is.

Személyvédelem

Technikailag magasan képzett, küzdősportokban jártas kollégáink garantálják ügyfeleink testi épségének, életének megóvását. A személyvédelemmel kapcsolatos elsődleges szakmai szempont a diszkrét munkavégzés melletti határozott és céltudatos fellépés, mely kiemelt részét képezi a megelőzésnek, ami talán a legfontosabb megvalósítandó feladat egy esetleges szükséghelyzetben.DSCF8553

Értékkísérés

Az ön pénzének, értékének kisérését biztonsági előírásoknak megfelelő módon (gyalogosan, gépjárművel) üzleti titok megtartása mellett, speciálisan képzett személyzet végzi.